søndag den 16. oktober 2011

Nye kort

Så er endnu en uge gået. Jeg har i den forløbne uge haft tid til at lege med nogle af de dies jeg købte til convention - dem skal jeg nok blive glade for.

Jeg har igen brugt en 6x6 pad helt op, dejlig fornemmelse og lidt undeligt for det er mit ynglings papir. Godt jeg har købt flere af dem. HIHI


Den store blomst er hjemmelavet af kaffe filter, farvet med hjemmelavet mist (distressed ink, vand og liquid pearls - der rystes sammen) og "krøllet".

Jeg smider aldrig rester ud, gemmer hver en stump og her er de mindste stykker brugt til mini kort, som lige passer til en buket eller en æske chokolade.


Her er der brugt flere reste stykker.
God efterårsferie til jer der har det, jeg har kun fri i morgen mandag - men en forlænget weekend er da heller ikke så dårligt.     

8 kommentarer:

 1. Flotte kort. Jeg ville ønske at jeg var lige så god til at bruge noget op ; )
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Så smukke kort, og den Cherry Lynn swirl har jeg også købt. Den hører vist til favoritterne den næste lange tid. Den er superelegant.
  Flot kaffefilterblomst.

  God søndag og fridag....nu da du må "nøjes"....
  KH fra en der har en hel uges ferie foran sig.

  SvarSlet
 3. Den FINE swirl smuttede sjovt nok også med i min indkøbstaske. Jeg har bare ikke liiiige nået at lege med den endnu - men FIN det er den. Og nu har du jo vist nogle gode eksempler på brug af den. Lækre kort - og søndag - jeg har også KUN fri på mandag - men vejret holder fint mandag med har jeg hørt.

  SvarSlet
 4. Sikke fine kort du har fået lavet! Kunne man få et kursus i at bruge noget færdigt? *G* .... Jeg smider heller ikke rester ud - jeg forærer dem væk når jeg bliver træt af at kigge på dem - haha.

  SvarSlet
 5. Igen super skønne kort... det er utroligt som du kan anvende dine rester. En rigtig fin blomst af kaffefilter, det har jeg også prøvet.

  God søndag!!!

  SvarSlet
 6. Flotte kort, lækker die du har købt. Jeg kæmper for at få brugt rester, så vildt fedt at det lykkes dig og at det ser godt ud ; )

  SvarSlet
 7. Super flotte kort :)
  Håber at du nyder efterårsferien.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet