tirsdag den 28. februar 2012

Done

Så blev jeg endelig færdig med min (sidste nogensinde) bestilling på 20 indbydelser. Hold da op en mareridt. Jeg er bare så glad over at de nu er færdige, jeg er selv super tilfredse med dem, så nu håber jeg også familien er.

Kontordamerne på gemalens arbejde har gemt nogle mini disketter til mig, som de mente jeg sikkert kunne bruge ( fedt når andre tænker på en). Dem har jeg brugt til de her konfirmationskort.

Desuden har min svigerinde haft en kort kasse med på hendes arbejde. Her var hendes kvindelige kollegaer ved at blive uvenner over hvem der skulle kigge/købe først. Og lidt sure over at der kunne var et at hvert kort, når nu der var flere der ville have det samme. + de ville "prutte om prisen" .Heldigvis er min svigerinde en bramfri kvinde, de fik sat "madammerne" på plads. Underligt som folk er svære at stille tilfredse. Håber I alle har det godt, herhjemme er nedtællingen gået igang til convention WEEEEEHHHHEEEE.
Ses vi????

7 kommentarer:

 1. Rigtig flotte indbydelser. Ja det er ikke altid nemt at stille folk tilpas. :-)

  SvarSlet
 2. Lækre indbydelser du har lavet - de er rigtig flotte. Smart med de små disk på Konfirmationskort. Det er da godt det ikke er kortkøberne der bestemmer - haha ... jeg tror ikke mine kortsælgere har haft den slags problemer *GG*.
  Vi ses på Convention, jeg kommer dog kun som publikum denne gang.

  SvarSlet
 3. Må vi ikke se et billed af indbydelsen? Det ser umiddelbart flot ud, men vi vil gerne have det hele med ; )
  Og super ide med disken!

  SvarSlet
 4. De indbydelser ser ud til at være fine. Og jeg forstår virkelig dit forhold til samlebåndsarbejde. puha...
  De små disk's er da bare en fine ide. Godt opdraget personale ! haha.
  Dumt med sådan nogle kunder. Hvad bilder de sig ind...?

  Vi ses 10.03.

  SvarSlet
 5. De ser så fine ud, men vil da gerne se dem i fuld str... ikke sjovt at skulle lave så mange af en slags. Så fint et kort med mini disk. God onsdag!!!

  PS. Du har lige to ord man skrive for at ligge en kommentar, øv;-) Jeg synes du skal lave din kommentarmoderation om, da det afholder mange fra at kommentere ( og det vil vi jo gerne ha;-) )

  SvarSlet
 6. Godt du blev færdig med de irriterende indbydelser, med alt det bøvl er det jo slet ikke nogen fornøjelse ved arbejdet.
  Fed ide med cd´en til konfirmationskortet, har vist nogle liggende, så det skal da afprøves :)
  Kommer og underholder dig i uge 11, vil skrives lige ved og aftaler nærmere.
  Hav det rigtig godt.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 7. Wau...de er flotte. Du har godt nok været flittig...

  SvarSlet