mandag den 7. maj 2012

Ny uge


Så tager vi hul på en ny uge. Herhjemme er hverdag "besat" udover arbejde. Lørdag er den dag jeg glæder mig mest til, for her skal jeg scrappe med Esbjerg pigerne og der kommer vist en del nye/gæster denne gang. Super hyggeligt.
 Bededagsferien gik med havearbejde og et mega migræneanfald i går. Det er godt nok længe siden det sidst har været så slemt. I dag er jeg frisk men træt. Det ved jeg, er en reaktion efter migrænen.
Så det er ikke meget kreativt jeg kan fortælle om. Men jeg vil alligevel vise lidt kort fra lageret


  
Det øverste er de indbydelser der var ved "at tage livet af mig". Flere har spurgt om de måtte se et closeup. Nu er festen veloverstået, så her er de.  
Det næste kort er fra Kimic`s "udfordring. Hvor hun spurgte hvor mange kort jeg fik ud af en 6x6 pad med 24 ark. Det blev til 18 stk. Så jeg er godt tilfreds.
Fik forresten en god nyhed, jeg havde vunder hos OPERATION SKRIV HJEM
14 dags fiffet. Nu glæder jeg mig til få besøg af posten.
Håber I alle får en skøn uge og tak for alle jeres søde kommentarer 

9 kommentarer:

 1. Hvor er de superflotte dine indbydelser. Jeg tror ikke jeg "gad" lave ret mange af dem - der er jo ret meget pynt og dims på.
  18 kort synes jeg er pænt mange af en 24 arks stack - tænk at du overhovedet får brugt det hele - det gør jeg vist aldrig.
  Vi ses lørdag til scrap - jubiii...

  SvarSlet
 2. Så skønne kort du har lavet, de indbydelser må da have vakt lykke. De er bare flotte.

  SvarSlet
 3. Super skønne kort du har lavet. Tillykke med præmien hos OSH.
  Ha en god uge.

  SvarSlet
 4. Det er vel nok nogle flotte indbydelser/kort. Og et stort arbejde.
  Tillykke emd præmien - det er så velfortjent.

  Jeg kan ønske for dig at du vokser fra din migræne, som jeg har gjort. Jeg har brugt 30 stk Imigran/mdr i mange, mange år, Og pludselig er det stort set væk. Kun synsforstyrrelser - og så bliver det ikke til mere. Det varer nogle år inden man vænner sig til at "undvære" den evindelige hovedpine/kvalme/opk. Men jeg tænker tit på hvor dejligt det er.
  Så der kan være håb forude - selv for en migræniker.

  God ny uge.

  SvarSlet
 5. Wow sikke et arbejde og vildt flotte indbydelser du har lavet : )

  Øv lyder bare ikke rart med dine migræneanfald : ( min mor havde dem også i mange år, men voksede også fra dem, ligeså Aka fortalte, så jeg krydser fingere : )
  Stort tillykke med din gevinst fra OSH dejligt at have noget godt der kommer med posten : )

  SvarSlet
 6. Det er så super flotte indbydelser... så fint med den smukke blomst. Kortet nedenunder er også så lækkert og 18 kort er godt gået. Stort tillykke med gevinsten.

  SvarSlet
 7. Det er supersmukke kort!!!!!
  Tillykke med at du vandt.

  SvarSlet
 8. Ja til lykke med at du vandt. Fifty når på posthuset i denne uge - vi flader lige lidt ud (bortset fra vores RIGTIGE job) ovenpå at have sendt kasser i weekenden. Sjov udfordring med at bruge en hel miniblog. Og fint kort du viser.

  SvarSlet
 9. Sikke nogle søde kort du har lavet ;-) Udfordringen med bloggen skal da prøves ? Jeg lurede på at lave et kort efter hvert eneste fif hos OSH, men med DET SAMME PAPIR. Det kunne også være sjovt. Jeg har lidt af Migræne i 11 år og får en pille der hedder Migea, den kan også tages forebyggende (altså når man kan mærke at der er optræk) God weekend

  SvarSlet