fredag den 22. februar 2013

Masser af kort til OSH

Jeg har været utrolig produktiv med kort til OSH. Jeg gætter på jeg har små 300 som nu bare skal sendes, da jeg ikke kommer til convention i år - mega ØV, også gider jeg ikke skrive mere om det;-) jeg har brugt mange af mine rester + meget fra den store kasse scrap stash jeg købte af Cecilie i Bonn. Der er børnekort, kort uden tekst, morsdagskort, kort til mænd mm.
Alle kort er klap-sammen kort som Annette (Aka) ville have sagt ;-) hurtige at lave og velegnede til masseproduktion. Inspirationen henter jeg hos Pinterest.

Nu skal jeg snart afsted på arbejde, vi har et døgn arrangement for de unge mennesker, hvor de skal spille computer, PS3, wii mm. En hel nat. Desuden er der hoppeborg, neglebar, bolchefremstilling madbod osv. Det bliver fantastisk, glæder mig for viiiiildt. Så resten af weekenden er jeg nok lidt træt ;-) god weekend til jer alle.

9 kommentarer:

  1. Fantastisk kasse kort. Også selv om det er "klap-sammen-kort". hihi.
    Jeg vil slet ikke fortælle dig, hvor jeg skal hen den 9. marts. Jeg vil jo ikke træde i det.......
    Så det siger jeg altså ikke.

    Knus til dig.

    SvarSlet
  2. Hold da helt op så produktiv du har været.

    SvarSlet
  3. Ja sikke en dejlig stor portion jeg modtager på et tidspunkt. 100 tak. Hvis det er nogen trøst må Fifty og jeg også fravælge Convention - da vi (nå ja nok mest jeg) er til en rund fødselsdag i familien den weekend. Jeg håber jeg kan finde en herovre fra der kan fragte kassen til OSH kort frem og især tilbage. =0)

    SvarSlet
  4. Hold da op hvor har du været flittig.

    SvarSlet
  5. Tror sgutte der er nogen der leverer flere kort end du gør til OSH.
    Det er imponerende!
    God weekend - det lyder jo rigtig hyggeligt med sådan en spille nat. Hvad skal du spille? :)
    KH Dorthe

    SvarSlet
  6. Wow hvor har du fået lavet mange OSH kort : ) ærgerligt at du ikke kan komme med til du ved nok ; ) jeg kommer heller ikke suk...
    Hvor hyggeligt med en spilleaften/nat håber du har fyldt kaffekanden godt op tihi
    Rigtig god weekend

    SvarSlet
  7. Imponerende så mange kort du laver.
    God weekend til dig

    SvarSlet
  8. Hold da op en stak kort!! Godt gået.

    SvarSlet
  9. Sikke en masse fine kort du har lavet til OSH. Du plejer at give os en masse inspiration, så jeg håber at Charlie viser nogle af dem frem senere, så vi kan se dem
    tæt på ;-)

    SvarSlet