torsdag den 17. oktober 2013

Halloween kort

Det er ikke lige Halloween kort, jeg har lavet flest af, men da yngste barnet blev inviteret til Halloween fødselsdagsfest måtte jeg igang. Heldigvis havde jeg købt en "reste" kasse af en sød scrapper, hvori der var noget Halloween papir. Så frem med det og igang, her er resultatet. 
I denne her uge er jeg startet op på arbejde igen efter 7 uger hjemme med stress. Det værste jeg har prøvet i mit liv og jeg lover der skal jeg ALDRIG ud igen. Nu er jeg super opmærksom på min krops signaler. Dejligt at være tilbage på jobbet, har savnet børnene og mine kollegaer. 

10 kommentarer:

 1. Fantastisk lækkert kort du har lavet.

  SvarSlet
 2. Det har du da klaret supergodt! Jeg har vist aldrig lavet et Halloweenkort *G*
  Godt du har det bedre og er tilbage på job igen :)

  SvarSlet
 3. Næh hvor fint. Jeg har også lige et par familiefødselsdage der er så tæt på at de får Halloween kort. Dejligt at høre du er på banen igen - pas nu godt på dig selv. Og 1.000 tak for den kæmpe hjælp med at sætte labels på kortene og pakke dem i kuverter til Convention - det sparede mig og Fifty for en masse timer og gjorde at julekortene kunne nå afsted til tiden.

  SvarSlet
 4. Super fedt fødselsdagens kort.
  Dejligt at høre at du er på dubberne igen. Men pas nu godt på dig selv, der er ikke andre end dig selv til at gøre det. Stort knus

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint. Og det må da være sjovt, at få lov at lave sådan et kort !!!!
  Pas nu på dig. Det er en alvorlig ting aft få stress - og hvis du ikke passer på dig, kommer det lettere igen - siger jeg af dyb erfaring.
  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 6. Så sejt et Halloween kort :-)

  Pyha nej for den med stress, har selv været igennem for nogle år siden - dejligt at læse du mere oven på

  SvarSlet
 7. "Skræmmende" flot kort! :-)

  SvarSlet
 8. Jeg er ked af, at du har været nede med stress, men rigtig godt at høre du atter er tilbage på jobbet. Det er godt gået!! Rigtig flot kort du har lavet og især i når du (som jeg) ikke gør så meget i Halloween :-)

  SvarSlet
 9. skræmmende håber at du er kommet oven på nu. og super fint kort du har lavet

  SvarSlet