fredag den 13. juni 2014

Herrekort.

Min mor har bestilt et kort til en mand, der kommer og ordner hus reparationer og have for hende. 
Det kom til at se sådan her ud, har lige købt pigtråds dien og de små tandhjul  dem bliver jer rigtig glad for. 
Ellers har vi haft en uge, hvor vores store datter har fanget en løssluppen kanin. Og ejerne har stadig ikke meldt sig, så vi håber på at vi kan beholde den ;-) den er super sød. Hvor længe synes i vi skal give ejerne til at henvende sig, vi har efterlyst på fb og da vi bor i en lille landsby snakker alle om det;-). 
Vil nemlig ikke investerer de vilde beløb på udendørs bur og løbegård, hvis ejeren lige pludselig melder sig. Kaninen er ikke "efterlyst" eller noget, og ville det ikke være det første man ville gøre hvis ens kæledyr stak af?? Vi har både en lille bagerbutik og byens hjemmeside, så mulighederne er der. Men vi kan vel ikke bare nægte at udlevere.... Hvad siger I?? Rigtig god weekend til jer, her står den på mellemmandens fødselsdag og byfest. 

6 kommentarer:

  1. Ja det er da et rigtigt herrekort. Du ar mane fine detaljer på det.

    SvarSlet
  2. Super fedt og meget lækkert herrekort med en masse lækre detaljer. Jeg er en meget flittig bruger af pigtråds dien den er simpelthen fantastisk så den er jeg sikker på at du bliver rigtig glad for ;O))

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er lige præcis hos dig jeg har set den, Lisa;-) og så var der jo et nyt behov;-) god søndag til dig.

      Slet
  3. Fedt herrekort. Med alle de ting der fortæller noget om en Handyman.
    Jeg aner faktisk ikke hvad jeg ville gøre med den kanin. Men 1 mdr må vel være en rimelig frist. Måske har ejeren så svært ved at bevise, at det rent faktisk er hans kanin. Ville nok selv være meget i tvivl også.

    SvarSlet
  4. Super sejt kort med lækre detaljer.

    SvarSlet
  5. super lækkert herrekort.

    SvarSlet