mandag den 18. oktober 2010

Flere nye kort

I denne har uge har jeg været kreativ, for mine kort er nærmest solgt inden de er lavet. Og det er jo en DEJLIG problemstilling ;o) Jeg har fået brugt flere af mine rester og flere af kortene har jeg lavet flere af, eller det vil sige stilen er den samme. Jeg bliver nemlig SÅ hurtig træt af masseproduktion. Jeg bruger ikke så meget dyrt pynt på mine kort, fordi de sælges så billigt. Jeg vil nemlig hellere sælge flere kort. Jeg tjener næsten ingenting på dem og det er heller ikke meningen, da det nærmest er ren terapi for mig at lave dem, håber I forstår hvad jeg mener. Så bare "forretningen" løber rundt er jeg glad. Her er mine nyeste kort.
OK, det blev så kun til et kort, for nu kan jeg ikke oploade flere...................... Jeg ved ikke hvad der sker med BLOGGER lige nu. Jeg er SÅ irriteret og kunne sikkert nemt finde på 1000 knap så pæne ord om BLOGGER. Fortsættelse følger i morgen for nu kalder en overnatning på arbejde. SES
   

1 kommentar:

  1. Rigtig sødt kort du har lavet.
    Jeg forstår lige nøjagtig hvad du mener med ikke at behøve at tjene en formue på kortene. Så er det vel bedre, at du hygger dig.
    Ikke et ord om Blogger herfra. Jeg får bare en injuriesag på halsen.....haha.

    SvarSlet