lørdag den 18. december 2010

Alene hjemme....(næsten)

I dag er gemalen og ældste barnet i Herning for at se semifinaler i damehåndbold, 70 er de afsted fra håndboldklubben. Tror de får en KANON oplevelse. Så jeg hygger mig med mellem "manden" og yngstebarnet. Vi har været ude at gå i 1½ time - de var hundekoldt, men vi var godt klædt på. Da vi igen var hjemme, bagte jeg boller og lavede varm kakao UHM - det var lækkert og hyggeligt.  I den lige spillede, anden semifinale har jeg lavet denne ( OK, så pyntet) gave , som vi skal bruge til et rejsegilde på mandag. Så denne gang er jeg i god tid ;o) Det har bare været SÅ rart at lave noget der ikke var julet.     
Bag på tagen som hænger sammen med nøglebundtet, har jeg skrevet en hilsen til de kommende husejere. Nu glæder jeg mig bare til at se kampen mellem Danmark og Norge. Fortsat god weekend. Og 1000 tak for alle jeres søde kommentarer, de luner i en kold tid. 

7 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det en fin gave. Den må da vække begejstring. Her er virkelig et sted hvor nøglerne er oplagte !

  God rest-lørdag. Og det lyder da virkelig som om. I forstår at hygge jer.

  SvarSlet
 2. wow sikke en flot gave, den bliver de vilde med : )

  Rigtig god aften

  SvarSlet
 3. Sikken en god ide med den gave - superfin og ærgerligt de skulle til en kamp hvor pigerne IKKE vandt - håber de har hygget sig alligevel. God søndag herfra

  SvarSlet
 4. Det lyder som en hyggelig dag.
  Flot pyntet æske.
  ps. glæder mig også til at lave noget ikke julet ; ) : )

  SvarSlet
 5. Det lyder da som en dejlig måde at bruge en søndag. Æsken er rigtig fin, og der er slet ingen tvivl om, at man efterhånden trænger til noget ikke-julet ovenpå alle julerierne, der har stået på de seneste uger og måneder.

  SvarSlet
 6. WOW KANON LÆKKER GAVE OG FLOT DEKORERET

  SvarSlet
 7. Sikke flotte og detaljerede ting du har lavet.
  Kig forbi min blog, der er en overraskelse til dig.
  Juleknus fra Ditte

  SvarSlet