søndag den 5. december 2010

2. søndag i advent

Så er der gået endnu en uge - utroligt som tiden flyver afsted. Nu er weekenden jo snart forbi og vi har slet ikke været hjemme. Fredag var vi til hyggelig middag med min mands gamle kollegaer og lørdag var vi til kobberbryllup ved min kusine i Hvide Sande. Så jeg kan godt mærke at jeg er i søvnunderskud.

Jeg vil lige vise er en bestilling fra min svigermor, hun havde købt et par søde glas i Netto og dem bad hun mig pynte. Hun havde for et stykke tid siden foræret mig en masse kniplede bånd som hun havde lavet i tidernes morgen. Dem har jeg brugt lidt af og så diverse pynt.
S Så er der lige et kort til lille Jonathan der idag er blevet døbt, så der er ikke ret meget juleri fra mig idag. Har dog fået en bestilling på 20 julekort - så jeg ved godt hvad jeg skal lave i aften og resten af ugen.
Håber i alle har det godt, passer på jer selv og nyder livet. Herhjemme er der gode nyheder, min mand har fået arbejde, ligenu er han så eftertragtet at han kan vælge mellem 2 arbejdspladser ;o). Så det er et luksusproblem, men alligevel en svær beslutning. Der er 1000 tanker i mit hoved, jeg er bare SÅ glad på hans vegne, dejligt at det igen bliver hverdag i vores lille hjem.

7 kommentarer:

 1. Dine glas blev superfine. Og det er et sødy dåbskort, du har lavet også.
  Tillykke til manden med jobbet.
  God fornøjelse med julekortene ; )

  SvarSlet
 2. Sikker på at din svigermor bliver super glad, de er meget flotte dine glas : )
  Dejligt barnedåbskort, og STORT tillykke med at din mand har fået arbejde, det er en god julegave : )

  SvarSlet
 3. Så smukke du har pyntet dem... flot med det gamle bånd. Fint dåbskort du også har lavet
  Ha en hyggelig søndag

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine de glas til din svigermor. Og så med hendes egne bånd. Virkelig en fin ting.
  Og dåbskortet er da bare så flot.

  Jo tak vi har det godt og passer på os selv. Men den med at nyde livet, den kniber det med i det her vanvittige hus. Men efter hjemkomsten idag, mangler vi kun en fødselsdag inden jul.
  Det er dejligt at være i byen...men ikke hele tiden.

  Tilykke til din mand med arbejdet. Jeg vidste ikke, at han gik ledig. Men det er altså ikke sjovt, så det er jo dejligt for hele familien.

  Hav en god uge og god arbejdslyst med alle kortene.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare GODT at høre at din gemal har fundet arbejde :) Tillykke med det! Det er da en herlig julegave *S* - Hvor er de søde - glassene til Svigermor. Og kortet er da også bare superfint. En bestilling på julekort er da bare lækker - jeg fik selv en for et par uger siden... og så må man jo i gang - hihi...

  SvarSlet
 6. Sikke nogle søde glad og flot kort.

  Jeg er netop blevet færdig med en bestilling på 25 julekort, som manden skal have med på arbejde i morgen. Dejligt - specielt at være færdige med dem....

  SvarSlet
 7. Sikke en travl weekend. Fine ting du har lavet og TIL LYKKE med jobbet til din mand - jeg ved jo selv hvordan det er at være jobsøgende - så skønt at høre man en dag måske kan vælge mellem to - det ville jeg ikke have noget imod. =0)

  SvarSlet