søndag den 28. november 2010

Første søndag i advent.

Så er det søndag igen, denne gang 1. søndag i advent. Min krop har idag været lidt mærket af en super hyggelig julefrokost med dejligt mad og dejlige venner. Så trætheden har luret mig over skulderen hele dagen. Heldigvis kunne jeg lokke Andreas med på en middagslur, så var det ligesom mere legalt når nu han også godt ville sove midt på dagen ;o).
 Ellers har jeg fået hevet alle julekasserne ned fra loftet og pyntet i hele huset. Adventskransen blev noget moderne i år, for den ide`jeg ellers havde udtænkt mig (vores gamle antikke køkkenvægt med lyseholdere hængende på kanten af vægtskålen og ellers bare mos og kugler i skålen, var for vakkelvorn og lysene væltede ud af de supersmukke lysholdere jeg havde købt - så jeg vurderede at brandfaren var for stor. ØV. Og da jeg hverken købt bloklys eller andre lys måtte opfindsomheden jo frem. Så her er den, jeg mangler kun lidt mos, lavgrene og hyacinter.
Det 4. lys er et fyrfadslys i glasset, hvis I ikke lige kan se det.   Ellers glæder jeg mig for vildt til 1. december, for der skal jeg pakker min første pakke op fra pakkekalenderen fra "SS". Her kan i se mine "strømpenisser" som skal hjælpe mig med alt holde styr på alle pakkerne i decembermåned.

Jeg kan se rundt omkring i blogland, at flere vil blogge hver dag i december, det vil jeg ikke love jeg gør. Men jeg skal forsøge, om ikke andet kan jeg jo vise hvad jeg får i pakkekalender gaver.
 Ellers er der vist ikke andet at gøre end at ønske jeg alle en dejlig ny uge, herhjemme er der igen 1000 ting på programmet.      

7 kommentarer:

 1. Nå, jeg kan høre det har været en hygge-stille-søndag. Ligeså her.
  Din adventskrans er godt nok moderne !! Men smart. Kan godt lige se den med de manglende ting. Og hvorfor skal det altid være så ens ?
  Søde nisser...og dejligt at glæde sig til 1. dec, ikke ?
  God uge til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde. Og vi kan jo ikke have du futter hytten af bare for at have en adventskrans, vel. Så snart du får kastet de manglende effekter på fadet er jeg sikker på den er supersmuk. God søndag og god fornøjelse med pakkerne.

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot din adventskalender!
  Og søde nisser.
  God ny uge til dig også.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud, kan rigtig godt lide din adventskrans :)
  Kommer du til scrap på lørdag? Håber at vi ses.
  Knus fra Dorthe :)

  SvarSlet
 5. Tilslutter mig lige koret... Kommer du til Scrap på lørdag? wa wa wa wa wa? :) :) Hvor er de dejlige ... dine strømpenisser. Har du selv lavet dem? Jeg nåede ikke med i en kalender på SS - haha... men skidt - så må jeg jo købe en kalenderpakke selv af og til her i december - hihi.

  SvarSlet
 6. Det er da en super smart løsning på en adventskrans, jeg kan rigtigt godt lide de forskellige lys! Min "adventskrans" består bare af 4 lys i små stager og er nok den mest kedelige jeg nogensinde har lavet! ;) Skønne nisser!

  SvarSlet
 7. Så smuk en adventskrans og hvor er det nogle herlige nisser
  Ha en dejlig aften

  SvarSlet