mandag den 1. november 2010

Scrap i Esbjerg

Så jeg har igen været sammen med nogle super søde quinder. Jeg var der kun for en kort bemærkning (et par timer), da vi også havde en fætter og kusine fest vi skulle nå. Men jeg ville jo så nødigt gå glip af det gode selskab til scrap i Esbjerg, så jeg nåede heldigvis det hele. Vi var så heldige at aka (Annette) havde fået overtalt gemalen til en tur til Esbjerg. Det er bare så skønt at møde nye ligestillede, der deler den samme passion for papir og dims. 1000 tak til jer alle for det gode selskab, jeg glæder mig allerede til næste gang. Her er et par stemnings billeder
Her er et par af de kort jeg fik lavet. Jeg lånte Helle`s flotte Starburst Lace stempel fra Hero Arts.
Det er jeg bare SÅ vild med, så nu har jeg bestilt mit eget + noget mere hos Pia fra Kreative fornemmelser. Kender I den der fornemmelse at I bare ikke kan leve uden noget. Sådan havde jeg det efter at have prøvet stemplet.
Jeg har det lidt på samme måde med den her borderpunch fra EK, jeg lånte den at Caroline. Jeg kan "heldigvis" ikke finde den i danske butikker.  Tak fordi I læste med.   

6 kommentarer:

 1. Selv tak for godt selskab til den dejlige scrappedag.
  Det var godt, at du kunne nå at være med, for det er altså rart lige at mødes IRL. Så ved man, hvem det er man skriver med og til.

  Det Hero Art stempel er altså også bare flot. Måske jeg lige skulle kigge nærmere på det....

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig hyggeligt. Og flotte kort, du fik lavet.

  SvarSlet
 3. Sikke I har hygget i fine omgivelser og lækre kort ingen tvivl om det.

  SvarSlet
 4. Læg lige mærke til hvor dybt koncentrerede vi alle ser ud ... hahahaha... Hvordan i alverden ramte du sådan et øjeblik? *G*
  Tak for sidst - det var smadderhyggeligt!
  Vil åss ha det stempel.... alsååå

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud.

  - Og jo, jeg kender kun alt for godt fornemmelsen af, at man simpelthen bare MÅ shoppe hos Kreative Fornemmelser - for Pia har godt nok de lækreste stempler. ;o)

  SvarSlet
 6. Det ser ud til I har hygget jer! Og hygge-spiset også ;-)
  Rigtig fine kort og ja, det er skønt at kunne låne når man nu er i selskab med nogle der har noget man ikke lige selv har.

  SvarSlet