lørdag den 29. januar 2011

Barselsgave

Vi har lige haft besøg af børnenes kusine og hendes 11 dage gamle søn - UH hvor er han fin og sød. Vi have købt et sæt tøj til prinsen. Indpakningen stod jeg selv for. Den runde æske bliver lavet på farens arbejdsplads og havde tidligere indeholdt en gave til en af vores unger. Jeg kunne straks se muligheder i den, så den blev gemt. Sådan her kom den til at se ud.


Der står baby boy, på den for de har ikke helt styr på navnet endnu. På tagen står vores hilsen til den lille ny familie og det sidste billede er af låget.
 Det vagte stor glæde i familien. Glemte helt at fotografere tøjet, det var supersødt med broderet "born to be wild" - så det må vi se om han gør ;o) Fortsat god weekend til jer alle. Herhjemme har vi lidt svært ved at vente tiden af til den STORE HÅNDBOLD FINALE i morgen.
- Og der var DANMARK og det var DANMARK ole`ole`ole`   

6 kommentarer:

 1. Sikke da en lækker gave + indpakning. Tænk at få lov sådan at gå amok i babylyseblå. Og sikke mange små sjove detaljer du har lavet. FLOT.
  Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste der gemmer gammel emballage !! Men hvor det fylder....
  Fortsat god weekend - og håndbold.

  SvarSlet
 2. Super ide - ja det fylder - men her kan man jo se det betaler sig. Hvor VAR den fin.

  SvarSlet
 3. Ihh det er så herligt med personlige gaver der er pakket flot ind. Din pakke er vildt lækker - og jeg kan godt forstå at det bragte glæde. :)

  SvarSlet
 4. Så flot en gave indpakning du har lavet.. masser af små skønne lyseblå detaljer

  SvarSlet