onsdag den 23. februar 2011

2 stilarter

I den sidste uge har jeg udfordret mig selv i forskellige stilarter. Stærkt inspireret at Cecilie (ancema.dk) og med de lækre "rester" fra Heidi (angely), blev det til de her kort.

Jeg synes det var rigtigt svært, fordi farverne er så kraftige og stilen er så enkel. Jeg er bare SÅ vild med når andre laver denne stil og mixer stærke farver og mønstre på kryds og tværs.

De næste kort er mere tro mod min egen stil. Stærkt inspireret af Benita, hun er helt vild god til at bruge punchede retro blomster.

Lige nu hører jeg denne sang mange gange - måske 1000 gange??
http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs Hvad lytter du til??

9 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke på hver sin måde... de øverste har en fed effekt med de vidt forskellige papirer. De nederste er elegante i farvevalg og lækre blomster

  Ha en dejlig onsdag

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er de blevet fine. Og så mange !
  De nedreste er da bare smukke med de blomster og tags.
  Det var en god restebunke du fik der. Og flot at du får det anvendt så godt.

  God onsdag i denne bidende kulde.

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt lide de øverste kort du har lavet. De er dejlig friske med de blå og grønne nuancer sammen.
  De nederste kort er virkelig lækre med alle de udstandsede ting. Bølgepap retroblomsten går rent ind hos mig :-D
  Super med kort til forskellige lejligheder og typer modtagere :-D

  SvarSlet
 4. Fede kort du har lavet! Og det gælder begge stilarter... men men men ... jeg kan helt klart bedst lide de nederste *G* - man er vel lidt tro mod sin egen stil - thihi. Jeg må vist se at få kigget ind omkring The Scrapcat - og i grunden også Scrapsisters... det er ALT for længe siden jeg har fulgt med. Jeg ser lige om jeg får solgt min convention-billet. Men er den ikke væk senest en uge før - så kan I helt sikkert køre med, for så tager jeg selvfølgelig derover og bruger den selv.

  SvarSlet
 5. Jeg synes, at de er flotte hver for sig. Dejlig friske i farverne de øverste og lækkert sat op de nederste.
  God onsdag.

  SvarSlet
 6. super flotte kort men jeg kan nu bedst li' dem i din egen stil

  SvarSlet
 7. Lækre kort - begge stilarter! Er vildt imponeret over at du har fundet inspiration hos mig. Det er altså ret sejt! Jeg kan nu også ret godt lide din måde at bruge retro punchene på. Især at du har brugt bølgepap til en ene blomst. Genialt! Det snupper jeg.

  SvarSlet
 8. Jeg synes de er kanon flotte begge slags og så synes jeg det er super at du har udfordret dig selv. Det er det jeg synes der er sjovt ved onlinekurserne jeg deltager på. Sjovt at gøre noget andet selvom det er lige før det er "ubehageligt" ggg

  SvarSlet
 9. Hmmm - mærkeligt - syn's jeg havde været her forbi for at kommentere - men det må jeg have drømt. Begge hold kort er SÅ lækre - både opsætning og farver og og og....... =0) GOD søndag

  SvarSlet