tirsdag den 15. februar 2011

Cancerkort

Efter et par hektiske uger med kursus, planlagt operation af A`s ankler, arbejde, skolefest og møder må jeg desværre indrømme at bloggen er blevet forsømt. Beklager, det var ellers min holdning at når jeg starter sådan en op og har faste læsere, så skal den opdateres mindst en gang i ugen. Det er nu desværre glippet og jeg håber ikke det sker igen - men  jeg vil ikke love noget ;o)

Jeg har lavet mange kort til det gode formål CANCERKORT, som skal afleveres til convention. Hele 75 stk er det blevet til. Babykort og konfirmationskort. Jeg blev så inspireret af et restekort jeg så på ifversens blog, hvor hun havde brugt de små rester. Min fortolkning er alligevel anderledes men inspirationen er helt klart hentet der.


I morgen vil jeg vise jer indbydelserne til ældste barnets konfirmation, så er folk nemlig begyndt at modtage dem. Tak for jeres kommetarer - de gør  mig glad.   

6 kommentarer:

 1. Hvor har du været flittig! Og flotte kort.

  SvarSlet
 2. Så dygtig du har været og hvor er de fine dine kort. Konfirmation's kortene ser rigtig godt ud med de rester. Jeg er også i gang med cancerkort

  God aften til dig

  SvarSlet
 3. Sikke fine kort - og jeg ved lige hvilke af Ifversens kort der inspirerede dig. Rigtig god måde at bruge rester på.

  Og så er der da ikke noget at sige til, at du ikke får lagt indlæg her. For du har jo travlt med selve livet. Og det er dog det vigtigste.
  Dette er jo trods alt kun en hobby. Husk det. Og vi er her jo stadigvæk......
  Håber det gik godt med A's ankler.

  SvarSlet
 4. Hold da op, det er jo fantastisk. Jeg har bestilling på 10 kort og det kan jeg næsten ikke få lavet og så laver du SÅ mange :) De er super cute.

  SvarSlet
 5. Super flotte kort. Det føles så godt at bruge af sine rester ikk?

  SvarSlet