onsdag den 13. april 2011

Beklager

Jeg beklager at bloggen bliver lidt forsømt. Men herhjemme står alt i konfirmationens tegn. Vores ældste datter skal konfirmeres på søndag. Jeg har heldigvis ferie, men alt drejer sig næsten om, at blive HELT klar til på søndag. Vi skal heldigvis være i vores lokale forsamlinghus og maden kommer ude fra. Men alligevel synes jeg godt nok der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Lige et hurtigt billede af det der skal blive til bord kort. Det er pillowboxes, hvor der skal tic tac pastiller i (datterens ynglings).
Jeg glæder mig til det hele er vel overstået og jeg igen kan være kreativ og ikke skal massefremstille.
 

11 kommentarer:

 1. He He .... det ser nu i mine øjne ud som om du ER kreativ. Jeg kunne godt tænke mig at se de der bordkort lidt tættere på. Håber I får en god dag på Søndag. Jeg har da ikk købt nåwet... fnis... hvor får du den ide fra... - altså måske lige undtaget Tim Holtz ginen - hans Tattered banners og den nye TH blok med papir ... NØJ det er lækkert!!!!!!!!

  SvarSlet
 2. Det er hårdt op til sådan en fest selvom man ikke skal holde den hjemme og ikke skal lave maden selv... Jeg blev 30 sidste år og havde ligesom dig alt det massefremstilling bliver man træt af... Jeg håber I får en dejlig dag på søndag.
  Hilsen Sara

  SvarSlet
 3. Super flotte bordkort.
  I ønskes en rigtig god fest på søndag.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en god ide med tic tac til konfirmationen i så smukke æsker...

  Håber i får en fantastisk dag -- og de lover jo godt vejr heldigvis :)

  Håber du får slappet af og nydt dagen trods alt det hektiske op til dagen :)

  SvarSlet
 5. Spændende bordkort. Måske får vi et billede af bordet at se. Håber I får en meget dejlig dag.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Jeg tror, at alle os der har prøvet det, ved hvordan I har det lige nu. Nyd også alle forberedelserne....selv om der er meget at huske på.....også selv om I holder festen ude.
  De bordkort ser rigtig søde ud - og er meget kreativt fundet på.
  Jeg håber, I får en rigtig dejlig dag, som kan give gode minder. Og det er helt sikkert, at vi alle er her, når du vender tilbage.
  Kh Annette

  SvarSlet
 7. Ser spændende ud med de bordkort.
  Ha en rigtig dejlig dag på søndag... så "ses" vi senere :-)

  SvarSlet
 8. Håber det bliver en fantastisk dag. Synes faktisk ofte det er sådan med livets fester, at hele planlægningsdelen er noget af det sjoveste.
  Men masseproduktion er jeg heller ikke vild med.
  Knus!

  SvarSlet
 9. Næh hvor er de fine - har du selv lavet boxene også?? God fornøjelse med konfirmationen til både forældre og den unge dame. =0) hilsen Charlie

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare en god ide, og de rigtig flotte ud, ja et kæmpe arbejde at skulle forberede det hele, men jeg håber også at det er lidt hyggeligt : )
  Jeg håber i får en rigtig dejlig konfirmation på søndag : )

  SvarSlet
 11. Hvor er de dog fine - og jeg har selv siddet og lavet et hav af disse små æsker. Det er ikke spændende efter den 5. æske.

  Men du bliver glad for det i sidste ende. :)

  SvarSlet