onsdag den 27. april 2011

Mit første "donna" kort

Så har jeg forsøgt mig med en helt ny kort type. Jeg har altid været vild med Donna`s kort, men har ikke haft modet til at forsøge mig med dem, selvom skabelonerne var købt ;o)
Det der har holdt mig tilbage var nok alle syningerne og alle de dele der skulle klippes ud og limes sammen.
Så tænkte jeg fodbolden er nok den nemmeste, det var "mange" ens dele der skulle klippes ud og limes, jeg glemte bare lige at tænke på alt det der skulle syes (alle felterne på fodbolden).
Jeg ved ikke hvilken tråd i andre bruger, så det må i da gerne skrive i en kommentar, hvis i har lyst ;o) Jeg havde intet broderigarn eller hvad det nu hedder, så det blev dobbelt sytråd - UH hvor det drillede, med alle de små "løkker" der kom hvis jeg ikke lige fik strammet tråden ordenligt.  Nå men her kommer billedet, jeg egentligt ganske godt tilfreds, selv om bolden måske ikke er helt rund hihi, så er den i hvertfald håndsyet.
På søndag bliver den givet til en forbold gal konfirmand. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer.

10 kommentarer:

 1. Det kort er da supersejt! Og nu fandt jeg så ud af at jeg nok alligevel ikke skal købe Donna skabeloner *GG* Så meget syning gider jeg ikke - haha. Syns nu ellers at lige den fodbold der kunne være mega anvendelig - specielt i denne konfirmationstid.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, du er modig - og dygtig at du har fået syet det kort.
  Jeg har også skabelonen, men har ikke samlet energi og mod til at gå igang.
  Jeg holder lige øje...hvis der er en venlig sjæl, der skriver hvad man skal sy med, for dobbelt sytråd lyder altså besværligt.
  Mon ikke der er en dreng der bliver glad for det kort.

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot lavet og sikke et syarbejde... jeg bruger en DMC hæklegarn, ikke for tyk, men om det er det rigtige ved jeg ikke!!!

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Dit første donna kort er da blevet flot, så spring du bare ud i den næste :o) jeg bruger broderigarn til at sy med, nogen gange deler jeg "tråden" i to. Det kan tit købes på tilbud i netto.

  SvarSlet
 5. Hvor ER det fint - men hvordan kunne du dog lige tro den ville være nem - puha - jeg bliver træt bare ved tanken om alle de dele den består af. Men GODT gået - mon ikke det der hed Kinesertråd i gamle dage og var lidt tykkere end sytråd ville være godt?? Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. Det har du da klaret meget godt - kanon godt ser det ud med syningerne..

  SvarSlet
 7. Det blev i hvert tilfælde superflot. Syningerne giver jo det det ekstra.

  SvarSlet
 8. Jeg bruger broderigarn, det har både rema 100 og netto billigt for tiden...
  Det deler jeg i to så der er 3 tråde, det giver et flot resultat synes jeg..

  Synes det ret flot at springe ud i et så omfattende kort første gang du laver et Donna kort..

  SvarSlet
 9. Lækkert Donna kort ; ) pyt med at den ikke er 100 % rund han skal jo ikke spille med den fnissss. Selv om det er besværligt at sy, er det al arbejdet vær : ) FLOT
  Jeg har kun lavet et så.....da brugte jeg symaskinen med helt alm tråd, mit kort var et fuglehus så her var det lige linjer. Ellers tror jeg at jeg ville bruge broderigarn, tit har de billige i Netto/Fakta ; )
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 10. Skøn fodbold!også selvom den ikke er kuglerund, min lillebror siger at det er bolde kun hvis de ikke bliver brugt, også er de jo ikke sjove! :D Lækre kort du laver!

  SvarSlet