tirsdag den 26. juli 2011

Hjemme igen

Ude er godt hjemme er bedst ;o)
Sidste uge tilbragte vi i Karrebæksminde, skønt sted især når solen skinner ;o)
Jeg havde taget lidt kreativt med hjemme fra, et par 6x6 pads og donna skabeloner. Kortene blev lavet i hytten og de sidste blev syet på vej hjem i bilen, så nu mangler jeg kun at færdig pynte dem.

En af dagene tog til til Knuthenborg dyrepark og da der kun var 16 km til Dreampapers blev manden overtalt til en smut forbi. Her fik jeg en hyggelig snak med Linda og fik handlet en smule. Jeg var helt forundret over  at den TH.dies ikke var dyrer end 160.- har set den andre steder til 199 og 249. Da jeg længe havde ønsket mig den - blev den selvfølgelig købt og lidt andet havnede også i kurven.


Dagene flyver afsted og jeg er ikke en særlig stabil blogger - beklager.  
Håber i alle har det godt - herhjemme har vi som så mange andre, tænkt rigtigt meget på tragedien i Norge og diskuteret hvor hurtigt tingene kan ændre sig. Og hvor sårbart livet er. Pas rigtig godt på hinanden. 

9 kommentarer:

 1. Du har da været flittig i ferien, og fået købt lidt ind, gad vide om jeg nogen sinde kommer helt til Nykøbing F. der er langt fra København. og ja det er trist det der er sket i Norge, der er mange idioter til, vi må passe på hinanden. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle lækre Donna kort du har fået lavet dig.. Glæder mig til at se hvad du får pyntet dem med :) Det pynten jeg synes er det sværreste ved dem jeg har lavet....

  Uhh skøn mand liige at smutte omkring Dreampapers så du kunne shoppe lidt nyt med hjem :) skøn TH die du fik med dig hjem til en dejlig pris!

  SvarSlet
 3. Flotte Donna kort .. er sikker på, de bliver super lækre, når de er pyntet færdig. Skønt med lidt nye materialer - det kan man altid glæde sig over.

  Ja, Norges tragedie er ufattelig og fuldstændig forfærdelig. Midt i al sorgen er det en glæde at se, hvordan vi står sammen om varme og trøst til vore norske naboer.

  SvarSlet
 4. Hvor har du været flittig. De kort er da fantastiske. Og så venter vi jo at se dem pyntet efterhånden...her på bloggen.
  Det lyder dejligt med sådan et scrapbutik-besøg. Så kan ferien ikke blive bedre. Jeg køber også Th dies til 160 kr her lokalt.
  Den med tags på har jeg ikke, men den står på ønskesedlen. Har lige været så heldig at få lidt færdige ved Pips.

  Det er så ufatteligt hvad der sker i Norge. En tragedie for så mange familier. Uanset om de har mistet eller fået en overlevende hjem. For det må fylde SÅ meget i mange, mange år.
  Man får lige livet sat i relief.
  Fortsat god ferie til dig og dine.
  Kh Annette

  SvarSlet
 5. Nøj hvor har du været aktiv, dine Donna Kort er blevet vildt flotte :)
  Har du lavet dem, så der kan skrives bagpå/inden i?
  Du må gerne komme forbi og bruge min Zutter til din SMASH Book, jeg har også forskellige wire :)

  SvarSlet
 6. Hvor ser de skønne ud dine kort... glæder mig til at se dem pyntet også. Ja, ude er godt, men hjemme er bedst , hvor man har alle sine ting lige omkring sig :-) Lækkert indkøb.
  Ha' en god weekend!!!

  SvarSlet
 7. Sikke alle de flotte kort du fik lavet og så med syninger, det har jeg bare ikke tålmodighed til. Den TH die har også længe været på min ønskeseddel, så jeg glæder mig til at se hvad du får lavet med den. God weekend

  SvarSlet
 8. Lækre nye sager, du har købt og flotte "donna" kort. Det var en god ide at tage DEM med på ferie!

  SvarSlet
 9. Jeg har ændret min blog til, at kun inviterede kan læse den. Jeg vil meget gerne invitere dig, så hvis du stadig har lyst til at følge mig, vil du så ikke nok sende en mail på Marianne.helstrup@tdcadsl.dk
  Hilsen Marianne

  SvarSlet