mandag den 11. juli 2011

Kort og roser

Her er det kort jeg ikke helt fik lavet færdig til scrap i Esbjerg. Nu er det færdig pyntet.
I får også lige et billede af vores smukke ny indkøbte rose, navnet er Heidi Klum - manden var helt færdig af grin, da han hørte at vi nu havde en model rose. Men smuk er den og det er hun jo også.

 Jeg er VILD med roser, men ikke specielt god til at "holde" dem. Så har i gode råd til hvordan jeg får smukke roser igen til næste år, så må i gerne dele dem med mig. Trods gødning og vand, bliver de som regel angrebet af sygdom eller skade dyr og holder kun en sæson - desværre. Håber i alle får en god uge.

4 kommentarer:

 1. Rigtig smukt kort fra Esbjerg-dagen.
  Ang roser, er jeg ikke specialist, men vand og gødning er en forudsætning for at de trives.
  Utøj bekæmpes fint med vand tilsat rigelige mængder sprit og opvaskemiddel. Et godt råd fra en havekonsulent, og det har vi klaret os med i mange år. (du kan huske det på at lusene drikker spritten, bliver fulde og glider i sæben.....Men det virker !)
  Tænk at din mand kan prale af at have en Heidi Klum derhjemme....Den er i hvert tilfælde rigtig flot.

  SvarSlet
 2. Og det blev såå smukt... lækkert pyntet.
  Ångående den skønne rose du har købt, så ville jeg skrive, at det er nødvendigt med noget god bekæmpelses utøjs-fjerner fra gartneren, men efter at have læst Aka's vejledning vil jeg da lige afprøve det,og det er jo næsten gratis :-) , men ellers virker det andet fortræffeligt... men utøj kan ikke undgå's, skal bare fjernes.
  Ha en god dag!!!

  SvarSlet
 3. Det kort er SÅÅÅÅÅÅ flot - jeg sku ha neglet det sku jeg - hihi....
  Rosen er fin - men jeg skal ikke gøre mig klog på den slags ... de overlever ALDRIG her hos mig.

  SvarSlet
 4. Smukt kort, jeg kan især godt lide din kombination af rammen og stjernen med blomster - det ser godt ud.
  Held og lykke med modelrosen :o), jeg er også vild med roser, men det er der også andre der er (utøj), så måske jeg skal prøve med sprit og sæbe.

  SvarSlet