onsdag den 14. september 2011

Flere vinterkort med tags og kort til OSH

Mandag aften mens Robinson var på skærmen, sad jeg og lavede tags af resterne fra forrige indlæg. Tirsdag morgen var de tørre og jeg synes egentligt de var så fine,at de skulle på et kort. Og det kom de så,
her kan i se resultatet

Resterne af papirblokken blev brugt til OSH kort og fandt lige lidt andre rester og de blev også brugt. Så nu er der en stak som skal afleveres til convention.


 Fed fornemmelse når en papir blok er brugt helt op. ;o) Har du det også sådan??

12 kommentarer:

 1. Det kan jeg da godt forstå... de er også så fine og flotte på kortene. Sikke fine kort til osh ... ser godt ud med julekuglerne.
  Ha en god dag!!!

  SvarSlet
 2. Du er altså bare så flittig med at lave kort, og de er altid super flotte!
  Vi ses på lørdag - glæder mig ◕‿◕

  SvarSlet
 3. Jeg har vist aldrig prøvet at bruge en hel blok op, men det kunne være, at det var et mål at sætte sig.... Har mange 8x8 blokke liggende, der er mere eller mindre halvtomme.

  Fine kort du har fået lavet - og god ide med at sætte tags´ne på kortene.

  SvarSlet
 4. super søde kort, og ja når jeg får brugt alle mine rester så er jeg rigtig glad.. flot du laver julekort allerede.. de er bare søde

  SvarSlet
 5. Rigtig søde kort. Ja det er en herlig fornemmelse når man har brug al papiret. .-)

  SvarSlet
 6. Lækre kort, især de isblå ; )

  SvarSlet
 7. Jamen hvor er det bare smukke kort. Du har stil - har du.
  De blå/brune farver er bare så flotte sammen. Og div. designs er jo flotte. Og så er kortene jo også så fint lavet - og det er jo bestemt ikke uvæsentligt.

  SvarSlet
 8. Lang tid siden : ) skønne kort du har fået lavet, og super flot at du har fået brugt en hel blok papir, det har jeg endnu til gode : )

  SvarSlet
 9. Tror aldrig jag har prøvet at bruge en hel blok op, måske jeg skal sætte det som et mål. Skønne er de i hvert fald alle dine kort.
  God mandag ;)

  SvarSlet
 10. Tihi - jeg har HELLER aldrig fået brugt en hel blok op - men jeg flakser også altid rundt mellem mine papirer og skifter mening 100 gange - men det må PRØVES på et tidspunkt. Du har ihvertfald fået noget SUPERSMUKT og fint ud af din blok og DEJLIGT at OSH bliver betænkt til Convention. TAK for det. =0)

  SvarSlet
 11. Er vild med de blå farver, snefnugne og stjerne. Rigtig flotte kort. Jeg har heller aldrig brugt en hel blok op, det er måske derfor jeg har så mange rester liggende.

  SvarSlet
 12. Hej igen ville lige svare dig, inden jeg glemmer det : ) nej desværre er det ingen punch, men nogle stickers, som jeg mener er fra Bo Bunny, det er ret gamle tihi..
  Rigtig god søndag

  SvarSlet