onsdag den 7. september 2011

Gang i julekortene

Efter en forrygende gang scrap i Billund i lørdags, er jeg kommet igang med julekortene til kortkassen. Dejligt inspireret af mine indkøb hos Scrapbook fun og Anjas hobby. Det var en rigtig hyggelig dag med et skønt og lærerigt kursus ved Linda Laugesen og en god workshop med Inge (IPIS design).Vi lavede de flotteste rammer - I får min at se når den er helt færdig, venter lige på et nyt udprint af billedet. Jeg fik startet på jule kortene deroppe og har idag fået gjort dem færdige. Tak til jeg alle for hyggeligt samvær og dejligt at få sat ansigt på flere scraptøser. Håber succesen bliver gentaget, for jeg kommer gerne igen.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at se at du havde en god dag i lørdags - det havde jeg bestemt også. Og jeg har ingen klager hørt endnu da :o).
  Superflotte julekort du har lavet, jeg stjæler nok et par ideer. Og jeg er enig ... det var et supergodt kursus Linda holdt! Er så glad for min ramme!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn dag.
  Skønne julekort, du har fået lavet.

  SvarSlet
 3. ajjj endnu en der har julegang.. de er sørme flotte meget kreative..

  SvarSlet
 4. Det lyder hyggeligt.
  Rigtig flot julekort. Lækkert træ!

  SvarSlet
 5. hvor er de skønne dine kort - og tak for inspirationen :)

  SvarSlet
 6. Nogle rigtig skønne julekort... er vild med din juletræ.
  God aften!!!

  SvarSlet
 7. Du er bare så dygtig - og flittig.
  Superflotte kort.
  Nu har jeg jo været så heldig at få lov at have dine kort gennem mine hænder...og få labels bagpå. De kort er bare i orden og så fine. Og så har du mange fine små detaljer på dem alle. FLOT.

  SvarSlet
 8. Tak for dine søde ord... har lagt et link til juletræ's skabelonen på min blog.

  SvarSlet