tirsdag den 1. november 2011

Mega kreativ

Tirsdag er altid min kreative dag, her laver jeg intet husligt arbejde inden jeg skal på arbejde kl 13.00, kun lige den almindelige oprydning osv. Kommer hjem igen kl. 17 og skal møde igen kl. 19. Så derfor har jeg besluttet at jeg ikke behøver at lave alt muligt huslige - SKØNT. Stilen er lidt den samme og alligevel afspejler papiret stor forskellighed.I dag har jeg været ualmindelig hurtig og lavet 12 kort + 4 herrekort der kun lige mangler et embosset TH stempel og pynt. Jeg har igen brugt en 6x6 blok helt op. JUBIIIIIIIIII


Derudover har jeg trøsteshoppet hos Whiff of joy, fordi jeg ikke skal til Sjælland i weekenden. 1000 tak for online shopping hihi. Billeder af mine indkøb kommer når jeg har modtaget de lækre scrapsager, som er banner dies og matchende stempler ala papertrey ink - tror jeg nok.

9 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en halv fridag... og den du brugt til at lave sådanne skønne kort.. dejlige farver.

  God arbejdslyst!

  SvarSlet
 2. Sikke da en fin beslutning. At dele sit liv op i arbejdsdage, fridage og scrappedage. haha Det var da en god ide...
  Og sikke kreativ du så har været. Søde kort i de flotteste farver.
  Jeg skal heller ikke på Sjælland, så jeg har også trøsteshoppet i Wild craft orcid......for 1. gang. Jeg får nok heller ikke brug for det mere, for jeg får vist blomster nok til mange, mange år......uha.

  God delt vagt.....øv de er så dumme.

  SvarSlet
 3. Superfine kort.!
  Jeg synes nu hellere at du skulle komme til sjælland ; ) Det kunne være hyggeligt at møde dig.

  SvarSlet
 4. Wow, du har haft fart på .. den blok har jeg også - og sjovt at se, hvad du har brugt din til :)

  Flotte kort :)

  SvarSlet
 5. Ikke dårligt med en halv fridag, især når du har aftalt med dig selv at den kun skal gå til hygge. Dejlige kort du har fået lavet og vild mange ; )
  Det kunne nu havde været super hyggeligt at møde dig til SAM, glæder mig til at se hvad du fik købt.

  SvarSlet
 6. Ihh hvor dejligt med sådan nogle dage. :-)
  Flotte kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Vi LOVER at shoppe så butikkerne ikke opdager du ikke er der. =0) Og tænke på dig imens. FIne kort og sejt når endnu en blok bliver brugt op. Så er der jo plads til noget nyt.

  SvarSlet
 8. Sådan en dag vil jeg også sætte på mit hjemme-skema ;-). Du har da godt nok også udnyttet sådan en halv fridag, hva`? Ærgerligt at du ikke kommer med til SAM, det kan jeg godt forstå at du trøste-shopper over...

  SvarSlet
 9. Dejlig med tid til både arbejde og kreativitet.

  Super flotte kort. Jeg skal heller ikke til SAM, men har shoppet lidt hos Unik istedet for - dog mest kalendergaver til andre.

  SvarSlet