onsdag den 9. november 2011

Nye legesager med "problemer"

Så har posten været her, med mine nye stempler og tilhørende dies fra Whiff og joy.
Jeg har bare problemer med arbejdsgangen, stempler jeg først og så stanser ud eller omvendt?? Vil lige sige at banneret er en die. Så jeg skal stemple MEGA nøjagtigt, hvis jeg skal stemple før jeg stanser ud. Det er en problemstilling, jeg ikke lige havde taget højde, for da jeg bestilte. Hader når jeg ikke lige kan gennemskue letteste løsning - kender i det?? Så jeg har brug for jeres råd. Hvad gør I når i bruger dies med matchende stempler (papertrey ink, sizzix/hero art osv).
Her er første forsøg, hvor jeg har stanset ud først og stemplet 1 gang efterfølgende, uden tekst stemplet. Da det var svært at stemple lige og ramme midten, håber I forstår hvad jeg mener. Det er kun flaget i midten der er stemplet med WOJ.

HÅBER I KAN HJÆLPE - I´M DESPERATE ;o)

10 kommentarer:

 1. Lækre sager du har købt dig. Jeg har selv erfaring med stempler og dies fra Papertrey Ink, og jeg stanser først, dernæst stempler jeg. Bruger selvfølgelig acrylblok til stemplerne, så jeg kan se hvor jeg skal ramme. Synes øvelse gør mester, så bare forsæt som du allerede har gjort. Og hav så lige en dejlig onsdag ;) Klem!

  SvarSlet
 2. Uha, den var værre. Jeg har endnu ikke nogle af disse skønne dies/stempler, så jeg følger lige med i de gode råd. Var selv ved at købe et af sættene fra Hero Arts på Convention, men var ikke helt sikker på, om jeg kunne hitte ud af kombinationen. ;o)
  Lækker sæt for øvrigt. ;o)

  SvarSlet
 3. Smukke kort du har lavet og sikke lækre die's.
  Du skal stemple først og derefter standse ud

  Her en video, så du kan se hvordan du gør

  http://www.heroarts.com/products/sizzix/

  Held og lykke med det :-)

  SvarSlet
 4. Wiii nogle lækkere dies og stempler, jeg har ikk selv prøvet endnu (skammer mig eftersom jeg købte et sæt hero arts) men vil sige som Ditte og med akrylblog

  SvarSlet
 5. Lækre stempler/dies.
  Uden jeg ved det 100% så skal du stemple først og derefter standse ud. Du ligger diesen ovenpå det stemplede og sætter det fast med et lille stk. tape og så igennem din maskine, rigtig god fornøjelse:-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes jo også det lyder mest logisk at sige stempel først og stans ud derefter... men hvad ved jeg ... hihi. Hvad står der på teksterne? Sættet ser da lidt spændende ud.

  SvarSlet
 7. Jeg har lige fået dette sæt i mandags. Som du blev jeg ramt af en ØV ..ting. Men jeg valgte at kigge på bloggen ved Whiff Of Joy. Du skal stemple, OG så bruge den plastik plade der er med. Læg den over dit stemplede motiv og tegn i de små huller, der er 2 stk. uden om pladen og 2 på dien. Herefter lægger du din die over stemplet, så du kan se de markerede huller igennem hullerne på dien. Når de matcher, kan du rulle lige så fint igennem bigshot el. hvad du har. Jeg blev lidt doven. Tog et stykke kraftig karton. Skar dien ud og anvendte den som skabelon til placering af stemplerne, på akrylplade. Satte 3 stempler ved siden af hinanden. Målte med skabelonen og ...Trommehvirvel ... Det lykkedes at skære 3 i et hug. De små tekststempler satte jeg på bagefter. håber det kan bruges. mvh Mona

  SvarSlet
 8. Jeg stempler først og lægger dien på, holder den op mod lyset, så det passer og sætter englehud på så den bliver på plads og kører den så igennem big shotten. Var det til at forstå ? ; )
  Flotte kort.

  SvarSlet
 9. Lækre sager du har fået i hvert tilfælde, og flotte kort du allerede har lavet.
  Jeg har det sæt med cykelstempler og dies fra HA og Sizzix.
  Jeg stempler først og standser ud bagefter. Det er den ingen ben i......Men dies er lavet så man kan se hvor man får skåret. Jeg har ingen problemer haft med dem.

  SvarSlet
 10. Nå...der opstod lige et behov mere, fede stempler og dies...min mini TH gine er købt hos Scrapfactory, men jeg har set den mange steder ;-)

  SvarSlet