torsdag den 15. marts 2012

Fantastisk weekend.

Lørdag morgen kørte vi (Kimic, Helleshobby og jeg) til convention. En dag vi havde set frem til i længe.
Dagen fløj afsted med shopping, snak og scrapping/kortfremstilling. Med årene er vi alle blevet bedre til at få lavet noget kreativt (håber det er ok jeg skriver på "alles" vegne ). Stemningen i hallen var så hyggelig og intens. Her er lidt  billeder fra dagen.
Jeg fik afleveret ca. 75 kort til OSH, og fandt ud af jeg havde glemt 30 kort mere herhjemme - FLOT! Så de må afleveres en anden god gang.

 Den gode kreative stemning ved bordet.
Min "arbejdsplads"
Kirsten "udfordrede" mig, ej det vil sige hun spurgte hvor mange kort jeg kunne lave ud af en 6x6 pad. Det kunne jeg ikke lige svare på med gættede på ca.25 ud af en pad på 36 ark. Jeg købte denne pad
Den har "kun" 24 ark og indtil videre har jeg lavet 11 romantiske og forårsagtige kort og der er masser af ark endnu.
Her kommer også lige et billede af mine indkøb. Jeg købte også 2 SMASH bøger og tilbehør til mig og vores store datter, der længe havde ønsket sig en dagbog.
Hun synes SMASH bogen er så fin, at hun snart ikke få sig selv til at bruge den.

Søndag var jeg til zumba event i Ribe, her stod 350 damer og en mand og vrikkede med hofterne under kyndig vejledning fra Thomas Evers Poulsen + hans søster og Steen Lund. Hold da op et drive det trekløver havde, det var en super oplevelse. Og en træt 10na. 
I den her uge har jeg ferie og i tirsdags havde jeg besøg af Dorthe (Dortheshobby) til en hyggelig og kreativ dag. Det må vi snart gøre igen.   

10 kommentarer:

 1. Dejligt at du havde en god dag til convention. Rigtig fin pad du købte. og sikke lækre indkøb.

  SvarSlet
 2. Ja jeg kan se rundt omkring at det var en hyggelig dag og Fifty fik så sandelig også oplevet en del =0). Mange tak for de fine kort - altid godt at have noget til gode til en anden gang - når bare det ikke er øretæver =0)

  SvarSlet
 3. Helt enig det var en super god convention og hyggeligt at hilse på dig! Rigtig søde og romantiske kort du har lavet! Og ikke mindst lækre inkøb du har gjort!

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort og så skønne indkøb til masser af nye kreationer:-) Ha en god aften

  SvarSlet
 5. Det var faktisk ret forkert IKKE at have en "siddeplads" på convention denne gang :) Jeg nåede slet ikke rundt i alle butikkerne - men fik da alligevel brugt en del penge - haha. Jeg kan se du heller ikke har holdt dig tilbage med indkøbene *griner* - Lækre ting du har anskaffet dig, og supersøde kort du har lavet også.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Ja, det var en dejlig dag - og dejligt lige at møde jer/dig igen.
  Om jeg fatter hvordan du når at lave noget sådan en dag, og så så meget ! Måske lærer jeg det også engang ? Det ser godt ud.
  Og sikke fine indkøb. Du har da også fået små blokke nok til et par kort..haha. Men du er jo også flittig med OSH-kortene. Jeg besøgte også Fifty og fik vingummi. Der skal jo noget energi til sådan en dag.
  Zumba dagen derpå ! Godt klaret. Jeg var bare sååå træt - og høj. Sært som sådan en dag kan være anstrengende selv om den mest består af snak og shopping - for mig.
  God weekend.

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte kort, du har lavet.
  Det lyder som en dejlig weekend. Og uha nogle lækre indkøb!

  SvarSlet
 8. Lyder til at det har været en rigtig god weekend : ) skønne kort du har lavet og dine indkøb : )
  Håber du fik taget et par billeder af de instruktører til Zumba , jo ikke hver dag man møde dem : )
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 9. Det ser da ud som om I havde det hyggeligt, og sikke dejlige ting du fik købt ;-)

  SvarSlet
 10. Hay,

  What a beautiful world and blog!
  I will follow your blog.
  Please take a look into my world.

  Love from Marijke
  www.marijkevanooijen.blogspot.com

  SvarSlet