onsdag den 28. marts 2012

Tiden flyver...........

Uha, synes bare den ene dag tager den anden. Solen skinner og fuglene kvidre. Der er også andre ting der lokker. Så jeg er ikke helt så kreativ, som jeg gerne ville. Også ved jeg at den opgave (50 konfirmations indbydelser til mellemmandens konfirmation) ikke ligefrem, fremmer kreativiteten. Jeg hader masse produktion. Nu kan I lige få et indblik i, hvad det er jeg "bøvler med" ;o)

Mellemmanden er jo ikke som børn/unge er flest.   Og måske derfor er der lidt sværere for mig at komme igang med forberedelserne til hans konfirmation, for hvor meget af det forstår han. Vi er dog enige om at hans konfirmation skal være lige som alle andres. I ved stor fest - lækker mad - gaver,  taler og sange. Også kommer teletubbies lige og underholder ;o) Jow jow det skal nok blive en sjov og anderledes dag. Hvis vi spørger ham, hvad de laver til præst (konfirmationsforberedelse) siger han "jeg taler MED gud". Og det er vist meget godt at have en søn, der har direkte forbindelse til ham ;o) Håber I alle får en dejlig dag. Jeg kan mærke min bliver god, jeg sidder med et smil på læben og et lettet hjerte.

15 kommentarer:

 1. Må jeg spørge hvad der er med Jeres søn?
  Indbydelserne skal de symbolisere teletobbis?
  God fedt når den kommer.

  SvarSlet
 2. Hej Calmlund. Du må gerne spørge. Han er fysisk og psykisk
  handicappet. Og derfor ikke "alderssvarende". Han elsker teletubbies, postmand Per og Byggemand Bob osv. Indbydelserne skal forestille duplo klodser, for det leger han meget med. Og jeg var så heldig at finde lego papir hos scrapbookfun. KH 10na

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok - kender det lidt. Min fætter der er 2 år ældre end mig er mongol og en af de "hårde" ramt. I dag er han 33 og elsker stadig: Bamse. Han har heller ikke noget sprog. Er det noget han er født med eller?

   Slet
  2. Vores dreng har sprog, og er lige så "fræk" som alle andre, han både bander og siger halvfrække ord ;o). Han er født med en ægte knude på navlestrengen, som så har været strammet til og givet iltmangel:o(

   Slet
 3. Dejligt med en søn, der har direkte forbindelse :-) Selvfølgelig skal han have en stor fest som alle andre.
  Det bliver nogen rigtig enkle og søde kort.
  Jeg syntes de farvede 4 kanter ligner en legoklods, er papiret købt sådan eller hvad har du gjort ved det?

  Du må have en forsat dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Papiret et købt sådan, med de prægede cirkler så de ligner klodser;o)Så det var super nemt at skære dem ud i kvadrater.

   Slet
 4. Selvfølgelig skal han da have en fest magen til de andre. Og sikken et arbejde du har foran dig med alle de inbydelser. 50 stk. pu-ha er svedt bare ved tanken. Held og lykke med det hele.

  SvarSlet
 5. Lyder til at blive en rigtig hyggelig dag for ham... selvfølgelig skal han jo også fejres med maner ( især når han har direkte forbindelse ;-) ) Glæder mig til at se indbydelserne.
  Ha en hyggelig aften

  SvarSlet
 6. uHH NEJ - JEG GIDER HELLER IKKE MASSEPRODUKTION - DET ER KEEEEDELIGT *GAB* (og ups - jeg havde lige caps lock slået til)
  Men når det så er sagt - så synes jeg nu dine invitationer er friske og glade. Hvornår skal han konfirmeres?
  Ses snart :)

  SvarSlet
 7. Øv nej, det er altså ikke sjovt med masseproduktion - det elsker jeg heller ikke.......
  Og hvem ved? - Når din søn siger han taler med gud, så gør han det måske..... i må ha' en rigtig go' fest når dagen kommer....

  SvarSlet
 8. Der er ingen tvivl om at det nok skal blive en dejlig dag for både jer og "mellemmanden" og alle de indbydelser får du nok has på, del det op af nogle gange. knus morkaren.

  SvarSlet
 9. Jeps - han får da bestemt en dejlig dag. FINE Duplo indbydelser - skønt at du møder ham præcis hvor han er. Havde selv en veninde hvis ældste datter også fik en konfirmation som passede hende og ikke alle de andre voksne i familien og jeg kan stadig se hendes øjne stråle når hun åbnede sine pakker med Barbieting og Puslespil som var hendes store interesse. Fortsat god fornøjelse med masseproduktionen - UHA - det er også noget der kan give mig nervøse trækninger - jeg kan MAKS lave 10 ens ting - så må der en pause til. =0)

  SvarSlet
 10. Uha hvor skal du lave mange indbydelser. Selvfølgelig skal mellemmanden fejres som de andre.

  SvarSlet
 11. Sikke et kæmpe arbejde, du er gåst i gang med.
  Jeg skulle heldigvis kun lave 15..
  God weekend.

  SvarSlet
 12. Sikke et dumt arbejde med sådan en masseproduktion. Du må se Tv eller høre radio til - alternativt: Selv synge imens...haha.
  Ja, det er ikke let at lave en konfirmationsfest for vores unge mennesker, men vores erfaring er, at alt det vi ikke lige troede H vidste noget om, det havde hun bare styr på alligevel. Så ingen lette løsninger. Han skal have det som de andre. Det lyder fint med Teletubbies - vi havde en klovn. Og det er jo konfirmandens dag - ikke gæsternes.
  Når din søn oven i købet har så gode forbindelser oventil, så kan det jo kun blive godt. hihi.
  Jeg håber at I får en rigtig dejlig dag - når den kommer.
  God weekend og påske, hvis jeg ikke kommer forbi inden.

  SvarSlet