onsdag den 2. oktober 2013

Konkurrence hos PTW

Hos picturing the World kører der lige nu en skitse konkurrence, hvor du kan vinde et lækkert klubkit/månedspakke. Søde Dorthe fra Dorthes hobby har udfordret mig og det kom der det her kort ud af. Så nu deltager jeg i konkurrencen. Og hvis jeg bliver den heldige vinder, deler jeg gevinsten de hende :-) jeg har fået gang i glemte teknikker som embossing på vellum og brug af diamond dust. 

Ellers synes jeg stressen er ved af forsvinde og jeg ser lysere på fremtiden. Glæden lurer lige om hjørnet og kan snart ikke vente med at komme igen. Små skridt i den rigtige retning, dejligt. :-)
I weekenden skal jeg til convention, hele lørdag. Er lidt usikker på hvordan det bliver med så mange mennesker, støj og uro. Men jeg glæder mig alligevel. Håber vi ses.

1000 tak for jeres søde kommentarer. Knus.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det fint... Lækkert papir du har brugt
  God tur på lørdag

  SvarSlet
 2. Rigtig lækkert kort du har lavet. God fornøjelse i weekenden.

  SvarSlet
 3. Sikken et flot kort, og rigtig fede farver også, du har brugt.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 5. Det er så flot Tina, held og lykke ❤ ❤ ❤

  SvarSlet
 6. Det er et rigtig fint kort du har kreeret, held og lykke i konkurrencen. Jeg håber du havde en god weekend. Når jeg er til de store arrangementer, går jeg lige udenfor hver anden time og får lidt frisk luft og hører fuglene kvidre. Ørerne har godt af en pause en gang imellem :-)

  SvarSlet
 7. Hej og allerførst TAK for hjælpen med labels i weekenden. Jeg var så træt da jeg lavede indlægget at jeg glemte at skrive det - men det bliver nævnt i næste indlæg. =0) Fint kort du viser - og jeg havde luret at de fine guldjuletræer, kork-hjortene og lyskortene var dine julekort.

  SvarSlet
 8. super sødt kort du har lavet

  SvarSlet