onsdag den 5. marts 2014

Guldbryllup med forkert guldbrud ;-)

Min mor havde en bestilling på et kort til et guldbryllup. Da jeg noterede navnene ned skrev jeg Inge og Egon. Så da jeg afleverede kortet kiggede min mor lidt mærkeligt på mig og sagde " Tina, det var til Lise og Egon" UPS, det blev en ommer. Har i også prøvet det??? Piiinligt, heldigvis var der et par dage til guldbrylluppet, så jeg nåede det alligevel. PYHA. Her er kortet mens guldbruden hed Inge. ;-) det nye kort blev en kopi med undtagelse af navnet. Beklager kortet vender forkert. 

Ellers prøver jeg på at lade være med at tænke på at der er convention i weekenden. Kan nemlig ikke deltage. Har en travl uge på arbejde med 9 timers førstehjælpskursus. Gymnastikopvisning og fest på gymnasiet med vores ældste datter. Så der er heldigvis slet ikke tid til at tænke på det. Kan mærke jeg er lidt presset lige nu, så passer på mig selv, så godt jeg kan. Glæder mig til at læse om jeres convention tur og indkøb;-) rigtig god tur. Knus

8 kommentarer:

 1. Et rigtig smukt kort. Ærgerligt med "hørefejlen" og det dobbelte arbejde.

  SvarSlet
 2. *Superflot kort ! - ja - jeg har lavet en bommert i samme kategori. Min mor bestilte et kort til en 70 års fødselsdag (troede jeg) han blev så kun 65 :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort, uanset om det så er Inge eller Lise, der er guldbrud ha ha ha. har godt nok aldrig selv prøvet det, men har været til et bryllup, hvor en var kommet til at skrive eksens navn i telegrammet, det gav også sådan en sjov stemning lidt he he he

  SvarSlet
 4. Super flot guldbryllupskort. Lækkert med kraft basen.
  Jeg melder mig i hylekoret…Jeg skal heller ikke til convention p.g.a. arbejde øvøv

  SvarSlet
 5. Ups ja det har jeg også prøvet : / men du fik det rettet og dejligt kort fik du lavet : ))
  Ja Convention kommer jeg desværre heller ikke til denne gang suk... Håber det bliver et godt førstehjælpskursus det er super godt at i får det : ))

  SvarSlet
 6. Uhh ja sådan kan det gå. Men flot kort.

  SvarSlet
 7. Super flot trods den lille svipser

  God aften til dig

  SvarSlet
 8. Jaa... har lavet et kort med forkert navn engang - det var fordi jeg ikke kunne læse bestillerens kragetæer - hihi.
  Men det blev også rettet - så pyt!

  SvarSlet