mandag den 30. august 2010

Verdens premiere

Så er bloggen klar til en verdens premiere, så velkommen til. Skulle egentligt have været igår. Men sønnike blev syg og skulle hentes fra aflastning - og så er alt andet jo lige gyldigt ;o). Selv om jeg var helt høj over endeligt at have fået taget mig sammen til at lave bloggen, 1000 tak for sparket til Kirsten, Dorthe og Bente. Og gerne ville have den offentlig gjort. Nå, men her er den, håber I tager godt imod den. Den nåede også lige et navneskift inden release. Og med hurtig hjælp fra nogle søde piger på scrapsisters var den klaret.
Så har vi taget hul på en ny uge, hvor den herhjemme står på skole arrangementer/forældremøder hele ugen. Kan godt regne ud at der ikke bliver ret meget kreativt lavet herhjemme, men nu må vi se. Fortsat god dag til jer.

4 kommentarer:

 1. Så må man jo hellere sige TILLYKKE med verdenspremieren ;D...og så vil jeg da lige skynde mig at blive fast læser her ved dig, så man kan følge med :)

  SvarSlet
 2. TILLYKKE med din nye blog.
  Det er meget fine ting du laver, kan jeg se.
  Det er slet ikke så svært at blogge, og ellers er hjælpen nær - hos kvikke hoveder på Scrapsisters. De er istand til at hjælpe en IT-analfabet son mig. Så de ER kvikke!
  Held og lykke med dit nye liv som blogger.
  Hilsen fra Annette

  SvarSlet
 3. Velkommen i blogland Tina. Jeg glæder mig til at følge med her!

  SvarSlet
 4. Tillykke med blog, det er dejligt at kunne vise sine ting frem i lyset. Det er jo flot det vi går og laver. Dine fremskridt i blogland kommer hurtigt; men pas på men blir afhængig.
  kh Dorte

  SvarSlet