tirsdag den 14. september 2010

Scrap i Esbjerg med Malene fra Stampin UP

I lørdags havde jeg fornøjelsen af at være til scrap i Esbjerg. Her var Malene fra Stampin UP for at vise og lære os nye idee`r, som også kunne bruges i scrap sammenhæng og til vores kort.  Vi arbejdede med forskellige metoder og materialer. Her kan i se hvordan vores "Fru lærer" havde forberedt det vi skulle lave, en super sød sommerfugl (ur).
Så var det ellers bare igang, der blev arbejdet med collage, lag på lag og gesso. Vi arbejdede koncentret, så der var perioder hvor der var helt stille, der er jo alligevel utroligt at det kan lade sig gøre med med 8-9 piger samlet.


Det var en utrolig hyggelig dag sammen med en masse søde piger, dejligt at være sammen med nogen der deler den samme hobby/passion som en selv. Her er det færdige resultat af vores sommerfugle.

Malene havde så mange gode idee`r hun delte ud af at vi slet ikke nåede at scrappe andet. Det var bare en skøn dag med 1000 vis af nye indtryk og idee`r. 

4 kommentarer:

 1. Dygtig pige ! Og du er da kommet rigtig godt fra start med din blog.
  Hold op, hvor ser det hyggeligt ud på billederne.

  SvarSlet
 2. Hej Tina, vil lige ønske held og lykke/God fornøjelse med loppemarked i morgen, regner med at du er klar - hi hi.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 3. Hvor set det bare hyggeligt ud - og skæg idé. Mangler faktisk et ur på værelset, så det kan da godt være, man skulle gå i gang...???

  Nåede du loppemarkedet i dag, eller er det først næste søndag...??
  (*GG* - bare for at træde i det... ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det hyggeligt. Og flot anderledes at lave et ur.
  God weekend.

  SvarSlet