tirsdag den 28. september 2010

OPERATION SKRIV HJEM - i daglig tale OSH

I dag læste jeg på OSH bloggen hvor glade vores danske udsendte soldater, læger, sygeplejesker mm er for Charlie`s gode initiativ.

Jeg har allerede 50 kort (oprydning i mine kort kasser) som skal afleveres til formålet på lørdag til convention. Så ved jeg at  der gerne må afleveres jule kort og dem havde jeg ingen af. Jeg vidste jeg kun havde 3 ark julepapir (eskimo kisses fra Basic Grey), jeg skal jo købe jule papir på lørdag. Så jeg besluttede mig for at se hvor mange kort jeg kunne lave af de 3 ark + rester til udstansninger. Og så se hvor lang tid det tog.
På halvanden time fik jeg lavet 12 kort, klippet, skåret, klistret, stemplet, udstanset og monteret og pakket.
Her er de

Det er jo masseproduktion som fungere godt til det her gode formål. Nu skal de bare afleveres på lørdag. Har du også kort med til OSH?? Det er jo 1000 bække små som gør hele forskellen. Fortsat god dag til jer. I aften skal jeg til ZUMBA, det er super sjovt. Tænk at motion kan være sjovt.

7 kommentarer:

 1. Hov, der sneg sig da lige en taste fejl ind. Der skal selvfølgelig stå i daglig TALE OSH. Kan jeg ikke rette i et udgivet indlæg??

  SvarSlet
 2. Jo, Når du logger ind på din blog, er der et felt med "rediger indlæg", lige ved siden af "nyt indlæg", i samme bjælke.
  Tror det giver sig selv hvordan man så gør. Ellers spørg igen.

  Du er da så afsindig flittig. Mega-flotte kort.
  Pisker faktisk afsted i et forsøg på at få lavet bare en meget lille portion kort til OSH, men der kommer konstant noget på tværs. Tænker nogen gange på, om jeg skal melde mig ud af samfundet et par dage......men hvordan ? Og så ville jeg scrappe.

  Det er ikke viljen der mangler, mere evne og tid ! Måske jeg skulle tænke på påske-kort ? LOL.

  På gensyn lørdag...

  SvarSlet
 3. Hej Aka, 1000 tak for hjælpen. Du er min redningskvinde, hver gang jeg skal have hjælp til bloggen.

  SvarSlet
 4. Imponerende, at du har kunne få så mange kort ud af så lidt papir. Super flotte kort, du har fået lavet, som helt sikkert vil vække glæde i det store udland.
  Jeg er selv igang med en større julekorts-produktion til OSH, så familien må nøjes med hurtig mad de næste par dage, så kortene kan være færdige til aflevering på lørdag. ;o)

  SvarSlet
 5. 12 kort på 1 1/2 time er imponerende. Godt gået.
  Og flot arbejde.

  SvarSlet
 6. Hvor ER de fine - skønt når man kan strække papiret lidt ikke - og du har fået et rigtig flot resultat - glæder mig til at modtage dem på soldaternes vegne og TAK for din omtale her på din blog - jo flere vi er der taler om det - jo flere bliver vi henad vejen. Vi ses =0)

  SvarSlet
 7. Endnu en gang TAK for kortene - hvis du havde fotos på din blog kunne jeg huske om vi fik hilst på hinanden - men nu er jeg i tvivl.
  =0)

  SvarSlet