onsdag den 4. maj 2011

Flere konfirmations kort

Jeg troede ellers jeg havde lavet nok konfirmationskort til kortkasserne, men må konstatere at efterspørgslen er stor i år ;o) eller også er konfirmationstiden lang (fra 17-4 til 2-6 måske endda længere?). Så her komme lige et par billeder af de nye.De nederste tøsekort er lavet at mit nye ynglingspapir Hazel fra Stella Roseserien fra My minds eye 6x6 pad. Jeg "jagter" det nu i 12x12, da det er SÅ smukt, men jeg har endnu ikke fundet det. Hvis du ved hvor det er til salg i en dansk butik, må du gerne skrive det i en kommentar, ( jeg helst handler i DK.)    Håber I får en fortsat god uge, her står den på arbejde, 2x skole/hjemsamtaler,  zumba 3 timers "maraton", børnefødselsdag ved naboen og konfirmation. PYHA ;o)

8 kommentarer:

 1. Vildt flotte kort - du er altså god til at lave flere kort ud fra samme layout - det er jeg en klovn til. Hvad er det for papir du har brugt til det første? me like! :o) Og så kan jeg godt se hvorfor du "jagter" det papir - det er ret fint. Forsat god travl uge - hihi.

  SvarSlet
 2. Det er rigtig flotte konfirmationskort.
  Rammerne jeg har brugt er fra Tattered Angels og købt hos scrapfactory på SAM.
  De indeholder faktisk en mindre "ramme" indeni og et alfabet. Så man får tre ting i hver ramme...

  SvarSlet
 3. Ejj hvor er de bare gode!!!
  Sikken fantasi..
  De virkelig søde de pige kort du har fået lavet :)

  SvarSlet
 4. Super seje og søde kort ◕‿◕

  SvarSlet
 5. Superflotte kort. Og jeg kan godt forstå du gerne vil have mere af det papir. Det er sødt. Men desværre - kender det ikke.

  Dejligt du ikke går og keder dig, hihi......sikke da en pukkel foran dig...god fornøjelse.

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne... flot med stjernerne og er fuldstændigt enig i, at det er så smuk noget papir, men kender ingen forhandler!!!

  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 7. Super lækre kort, du laver nu nogle skønne kort.
  Kan desværre ikke hjælpe med papiret, men det er rigtig smukt.
  Rigtig god weekend :-D

  SvarSlet
 8. Rigtig skønne kort du har lavet. Kender godt det med konfirmationskortene, jeg har også haft stor efterspørgsel i år.
  God weekend :)

  SvarSlet