mandag den 16. maj 2011

Måske årets sidste konfirmationskort

Troede ellers jeg var færdig med konfirmationskortene, men 2 bestillinger lavede om på troen ;o). Jeg kan se, at jeg ikke lige fik rettet korsene til ære for fotografen hihi, men selvfølgelig hænger de ikke skævt.

Lyset er da vist heller ikke det bedste. Efter billedet at Donnakortet er taget har jeg givet de grønne bogstaver en gang glossy accent. Det er mit andet kort fra Donna og jeg har fået fat i rigtigt broderigarn. Men hold da op, hvor tager det lang tid at først prikke hullerne og derefter sy stingene. Til gengæld er pyntningen hurtigt overstået ;o)  Jeg er itvivl om hvad jeg skal tage for kortet, så gode råd modtages med kys hånd, husk vi er i det mørke jylland hihi.
Min kortkasse har været lånt ud igen og kan se der mangler pige konfirmations kort, måske skulle jeg lige lave et par stykker i aften?? Nu må vi se. Håber I alle får en skøn uge, selv om det bliver med lidt regn.

9 kommentarer:

 1. Superflotte kort - hvor lang tid bruger du mon på at lave sådan et kort?

  SvarSlet
 2. Det er rigtig flotte kort. Jeg ville tage 30 kr pga syningen ; )
  Hvor har du købt RIGTIG boderi garn?

  SvarSlet
 3. Flotte kort og ja det er altid svært at prissætte sine ting. Mange tak for den fine hilsen på min blog

  SvarSlet
 4. Dejlige personlige kort, og ja jeg kan sagtens forestille mig, at det er et stort arbejde med den syning - men det færdige resultat er også blevet rigtig godt.
  Jeg er også altid i et evigt dilemma, når jeg skal prissætte mine kort. Jeg ville tage 25-30 kr. for de syede kort.

  SvarSlet
 5. Super flotte kort... donna kort er så skønne, og en timeløn får man vist ikke :-). Jeg regner mine kort priser ud efter matr. forbrug... ca 20 - 25 kr

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 6. Lækre kort du har lavet!! Det ser hammer godt ud med det broderede K. Har du set Fakta har 50 bundter broderigarn for 39,- :o) ... jeg har købt - hehe.
  Jeg tager fast pris 25,- for et kort - uanset tid og matrialebrug. Men kigger man på hvad et fladt og kedeligt masseproduceret telegram koster er det jo næsten for lidt ikk?

  --- Og så .... har du spurgt om ikke du bare kunne bestille en pose blandede charms *G* ... joooeee... det kan du da godt - men det er lidt svært... dels er der MANGE forskellige charms (og mange flere på vej) - og dels ved jeg ikke til hvad pris du mente *G* ... MEN... du kan kigge på min salgsblog og reservere hvis der er nogen du gerne vil sikre dig - så tager jeg med d. 18. juni. Der kommer flere charms på om et par uger eller 3. :o)

  SvarSlet
 7. Jeg synes du har lavet nogle rigtig flotte kort, men jeg er nok ikke den rigtige at spørge om pris...for jeg tager 15 kr pr kort, og nogle gange dækker det kun lige med nød og næppe materialeforbruget.

  SvarSlet
 8. Super søde og personlige kort. "K"-kortet er helt vildt flot, jeg kan se det må tage lang tid med syningerne, men de gør altså at kortet bliver helt specielt lækkert. Når jeg ser på de kort der bliver solgt inde på mit arbejde til 15,- kr. så kan du sagten tage 25 - 30,- kr for et personligt "Donna"-kort, - synes jeg.

  SvarSlet
 9. Det er nogle rigtig flotte kort. Og sikke et arbejde med det Donna-kort.
  Du kan da fint tage 30 kr for et Donna-kort med syninger og 25 for for øvrige firkantede. Så kan folk jo selv bestemme....

  SvarSlet