mandag den 23. maj 2011

Hjemme igen og masser af vasketøj

Efter en dejlig bededagsferie på en campingplads i det Nordjyske og en veloverstået konfirmation, er vi atter hjemme igen. Det er ikke meget kreativt jeg har fået lavet, fik dog klippet "lidt" vasketøj af mine rester i bilen på vej op og hjem. Da jeg så skulle "montere" tørresnoren" på mine kort, kom jeg i tanke om at jeg ikke havde nogle sky stempler eller sky papir. Så måtte jeg igang med distress ink og akvarel papir. Resultatet taler for sig selv, jeg er  godt tilfreds. Nu mangler jeg bare lige det sidst pynt og tekst på kortene, men det synes jeg er svært på den her type kort. Især fordi jeg mest er til blomster, bling og dims. Må vist på blog rundtur for at se hvad i andre gør.

 1000 tak for jeres bud på prisen på sidste donna kort. Det blev 25.- for hun havde også selv leveret papiret.  Hun var superglad for kortet og det er det vigtigste. Håber i alle får en forrygende uge, her står den på ekstra timer og overarbejde.

9 kommentarer:

 1. Synes godtnok også du har meget vasketøj - hihi... Men kortene bliver nu ret søde. Du spurgte om dimsen/rammen på et af mine kort var en Tim Holtz die - og ja! Det er fra Tag die´en - derpå er også 2 små rammer/beslag - rigtig fine er de. Bruger den dog ikke såååå meget endnu - men det kommer når mit stort indkøbte lager af Tags slipper op.

  SvarSlet
 2. Super flot baggrund, hvad skal du så med et skystempel :-) og masser af lækkert vasketøj!!!

  SvarSlet
 3. Din baggrund er superflot!!!!! Skønne kort.

  SvarSlet
 4. Når bare det er den slags vasketøj, der er masser af...
  Flot baggrund du har lavet, dit skystempel er nu blevet helt overflødig *gg*

  SvarSlet
 5. Dine skyer er MEGET mere naturlige end det man køber.. det ser vildt godt ud...
  Rigtig søde kort og sikke en masse vasketøj.. godt det er på kortene og ikke i tøjkurven derhjemme hihi...

  SvarSlet
 6. Så herlig kort... Du klarte jobben med å lage skyer og himmel... kjempebra..
  Kjempestilig... Søte klær var det også.. :o)

  SvarSlet
 7. Man bliver ofte så kreativ når man glemt et eller andet, som din skybaggrund, det ser jo rigtig godt ud.

  SvarSlet
 8. Du har da bestemt ikke brug for et sky stempel : )) så flot lavet. Dejlige kort.

  SvarSlet
 9. tak for din kommentar på min blog. portoen hos papertrey ink variere meget ,den starter som minumum ved 29 dollors ( det er med forsikring) og så alt efter hvor tungt det er, det du bestiller,så stiger den. Hver gang jeg har bestilt har de fratrukket noget i portoen i forhold til det websiten skriver,når du tjekker ud, så de justere inden de sender. Du skal nok også regne med at told far kigger på den, for det gør alle mine pakker derfra. Men deres produkter er så fede og det hele værd

  SvarSlet