mandag den 30. maj 2011

Mange maskuline kort

Endelig har vi haft en hel weekend hvor vi INTET skulle. Så jeg har lavet en masse maskuline kort. Naboen kom over for at købe et kort og der var kun en tilbage der kunne bruges til en mand. Jeg "pimpede" den lidt op og de var godt tilfreds ;o). Så nu er udvalget igen i top. 18 styks herrrekort hvor jeg kun har brugt restepapir - dejligt. Stilen er lidt den samme og alligevel er der ingen der er ens. Og 4 drengekort med "nyt" BG papir med hunde på.
 Håber I alle får en skøn kort uge og at blogger igen kører optimalt, for lige som mange af jer har jeg været SÅ træt at ikke at kunne kommentere.

5 kommentarer:

 1. Hvor har du været flittig.
  Det er svært at se kortene rigtigt, men farverne og stjerner og stempler tyder på flotte kort - som vanligt hos dig.
  Ja, Blogger ....nævn ikke ordet for mig......jeg får knopper....

  SvarSlet
 2. Hvor ser de flotte ud... og så dygtig du har været. Jeg tager næsten altid et par timer til et kort, men jeg er måske for langsom :-)

  SvarSlet
 3. De ser rigtig lækre ud som de ligger der, mon ikke at du snart skal i gang med at lave flere herre kort, for de bliver da hurtig solgt :o)

  SvarSlet
 4. hold da helt op du har været produktiv. Det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 5. Altså 10na - det er dælme ikke nemt at se kortene ordentligt - griner... Men jeg er nu ret sikker på at de er Super flotte når de kommer fra dig. :o)
  Nu skal vi snart scrappe/skræppe igen - er du ved at pakke? hihi ...

  SvarSlet